понеделник, 10 август 2009 г.

"Дипломат Плаза" - Луковит

В условията на икономическа криза малцина българи, захванали се с бизнес имат смелостта, а и откровеността, да си признаят, че стоят твърде добре на пазара. При това работят така добре, както малцина наши сънародници работят, генерират идеи, инвестират в тях и ги осъществяват.
От хората, които не хленчат, а мобилизират всички умения, дарени им от Бога, да реализират мечтите си, е Любо Станев - известен повече като производител на бойлери "Дипломат". Любо обаче е и собственик на първия в страната концептуален хотел "Дипломат Плаза" в Луковит, както и на "Дипломат Парк" в същия град. Селището не привлича туристи с исторически забележителности. Туризмът едва сега започва да се развива чрез близките карстови пещери, от която най-популярна е Проходна, по-далечната Съева дупка и расивата панорама на пролома на река Златна Панега.
"Дипломат Плаза" е първият концептуален хотел в страната, разполага с отлични конферентни зали, басейни, тематични студиа и перфектен персонал - все неща, заради които е избиран от водещи фирми за корпоративни семинари и форуми, а също и от чуждата филмова индустрия, заснела кадри за няколко филма по тези места.

Интериор от студио "Седмото небе"











Студио "Чи
каго" Водно легло


Фитнесзалата































"Синя мечта" е нарекъл Любо Станев покрива на "Дипломат Плаза"- басейн, цветя и спомен за море...


Църквата в Луковит и сградата на общината

Няма коментари: