понеделник, 23 юни 2008 г.

Храна за душата


Храна за душата - звучи тъпо. Но в този час, 23.13 ч., нищо по-умно не ми идва на ум. Накратко. Получих покана за концерт, която искам да споделя с всички вас. Стига да имате време да дойдете и поне да час и нещо се почувстват над земните неща. Повече информация можете да полчите от сайта http://my.opera.com/CONCERTO_ANTICO Ето и самата покана, заповядайте!

Особена чест за консорта е поканата за концерт през септември 2008 на Festival Oude Muziek в Утрехт, в който ще бъде представена програмата Stile concertato. Дейността на консорта бе посочена като пример за нарастващ интерес в източна Европа към старнната западна музика. Предстоят и редица концерти и турнета на консорта през летния сезон в цялата страна.

В процес на разработване и реализиране е и мащабният проект МУЗИКА, АРХИТЕКТУРА, АРХИТЕКТОНИКА, ХАРМОНИЯ.

Тази усилена концертна дейност на Кончерто антико, набавянето на музикални инструменти е причина да се обърнем към Вас и с предложение за сътрудничество и намиране на необходимите финансови средства. Очакваме вашите предложения и инициативи и сме отворени за бъдещи съвместни дейности.


За контакти:

Янко Маринов � органист и музиковед,

GSM +359 889 288901,

e-mail: yanmarinov@gmail.com

Адрес: бул. Симеоновско шосе 1, вх. Е, ап. 15





Няма коментари: